![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
agaclar.net
|
Fotoğrafta bir sorun olmalı. Bir imaj işleme programıyla tekrar açın, kontrol edin farklı bir isimle tekrar kaydedin. Yüklediğiniz fotoğrafa baktım 0 k olarak görünüyordu. Görünmemesinin nedeni bu... Sildim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
fotograf sanatçısı
|
malina tekrar yükledim ve görüntüleniyor teşekkür ederim yeni üye olduğum için site biraz karışık geliyor daha önce okuduğum bir sayfayı tekrar bulmak zor oluyor ancak sitedeki güzel fotoğraflardan oluşan bir katalog fikrini bir yerde okumuştum bence çok hoş bir düşünce |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Ayrıca yakın bir zamanda okuduysanız, sayfanın üstündeki yeni mesajlar bölümünden tahmini zaman süresini seçerek konu başlıklarına bakabilirsiniz. Laf aramızda ben de zaman zaman aradığımı bulamıyorum. Bu bilgilerin fazlalığından kaynaklanıyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
agaclar.net
|
İsmin farklı görünmesi server değiştirmemiz yüzünden oluşan teknik bir hata, arkadaşımız konuyla ilgileniyor... Fotoğraf ismi gerekiyor. "Edebiyat yapmadan", konuyla en uygun sade bir isim vermek en iyi çözüm olur ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
agaclar.net
|
Yarışma için özel olarak, birden çok fotoğraf gönderebilirsiniz denmiyorsa, genel kurallar geçerlidir... Bu yarışma için herkesin bir tane göndermesi gerekiyor ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
|
Ben birden çok fotoğraf serbest gibi bir ifade hatırlıyorum bu yarışma için. Ama şimdi inerede gördüğümü bulamadım. Baktım ki pek çok kişi birden çok göndermiş ben de gönderdim. Eğer böyle bir kural varsa ilk gönderdiğim fotoğrafın dikkate alınmasını rica edebilir miyim? Sevgiler. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Aslında çok fotoğrafın serbest olduğu bir yarışmadan sonra, tek fotoğraf gönderilmeli genel kuralını tekrar yazmam gerekirdi. Bunu atladığım için özür dilerim... ![]() Fotoğraflarınızın yerlerini değiştirebiliyorsunuz. Fazla yüklediklerinizi, uygun bölüme taşıyabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
agaclar.net
|
Fazla fotoğrafları "ağaçve sanat/diğer sanatlar/zanaatlar" kısmına taşıdım... Kaçınılmaz olarak benim yaptığım seçime itiraz edemezsiniz. ![]() Kendimce en iyisini bırakmaya çalıştım ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
agaclar.net
|
Bu kez ilk 5 fotoğrafı hep birlikte belirleyelim ![]() Yalnız seçtiğiniz fotoğrafları burada yazacaksınız, galeride değil. Herkes sadece 2 fotoğraf seçebilir. Seçtiğiniz fotoğraflar için, çekenin adını yazmanız yeterli. Yani iki kişi adı yazacaksınız. Yarışmalara katılanlar da oylamaya katılabilir. Ama hiç bir yarışmacı kendi için oy kullanamaz... Süre : 9 Temmuz saat 24.00'de kadar |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
McKrees ve Ebru Ardıl a oy veriyorum |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-02-2006
|
Photoshop müdahelesi çok fazla olmasıydı oyum FTM'e olurdu, oldukça estetik bir çalışma. Aynı şekilde malina nın çalışmasıda photoshop lu olmasaydı gerçekten ilginç ve başarılı. Zaten kendisi yarışmadışı olarak yüklediğini söylüyor. Beni oyum yine oldukça estetik bulduğum ve bakış açısını çok beğendiğim Erbu Ardıl'ın fotoğrafına.. Diğer oyumda fotoğrafını ilginç bulduğum mckrees e.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-02-2006
|
Şubat ayından beri buralardayım ben... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-06-2006
|
Oylama yapılıyor ama yeni fotoğraflar da geliyor. Yarışmaya dahil mi yeni eklenenler? |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
agaclar.net
|
Söztekinden sonra beğendiğiniz ikinci fotoğraf sahibini de yazmazsanız sizin oyunuzu geçersiz kılmak zorunda kalacağım.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
soztekin ve Onur Keskin diyorum .. yeni üyeLerin oy kuLLanmasın yasak değiL di dimi : P |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|