View Single Post
Eski 30-01-2008, 20:34   #86
Funda Kalaycıoğlu
Ağaç Dostu

Funda Kalaycıoğlu's Avatar

Giriş Tarihi: 20-11-2007
Sevgili havuzsever ve deneyimli arkadaşlar,

Ben bahçeme 5 - 6 m2.cik minik bir havuz yapmayı planlıyordum. Dibine renkli renkli dere ve deniz taşları koyup, kenarlardaki nispeten alçak sete sucul bitkiler yerleştirecektim. Çevresini herdemyeşil güzel çalılarla süsleyecektim. Ortasına da suyu kenarlardaki bitkilere bile sıçratabilecek bol sulu bir fıskiye koyup, suyun sesiyle keyif yapacaktım.

Sonra sizin yazdıklarınızı okuyunca paniğe kapıldım. Bizim aile 'kurbağakorkağı'dır. Bahçede bir kurbağa yaşlı annemin ayağına sıçrasa kadıncağız korkudan düşüp bir tarafını kırar, kayınpeder bir daha bahçeye çıkmaz. Ben de pek korkmasam da bayıldığımı söyleyemeyeceğim. Herne kadar uzaktan uzağa geceleri seslerinden hoşlansam da...

Bu durumda bana bilgi verin lütfen. Foşur foşur su akarken de kurbağa oluşur mu? Ya da şimdi düşünemediğim başka bir tür haşerat?.. Ya da yılan filan?.. Sonra kışın fıskiye susup su durgunlaşınca ne olacak?

Beni aydınlatır mısınız çünkü önümüzdeki ay havuzun yapımı başlayacak (bahçeyle birlikte). Ne yapayım şimdi ben?

Şimdiden teşekkürler.
Saygılar.

Funda Kalaycıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön