10) Ekalafat: Eski üyelerimizden kendisi, son derece sıcakkanlı ve hoş sohbetli biri. Toplantıda karşılıklı bilgi alışverişlerinde bulunduğunu gördüm, müsait olduğu sürece bizden desteğini esirgemeyeceğini biliyorum. İleri ki toplantılarda da aramızda göreceğimizden eminim, toplantıya katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim.
11) İargın: İbrahim ağabeyim sakin, beyefendi ve son derece hoş sohbetli biri. Hiç üşenmeden toplantılarımıza gelir ve arkadaşlarını yalnız bırakmaz. Yapılacak organizasyonlarda da her zaman fikir verir ve yardımcı olur. Onu aramızda görmek sevindirici. Toplantıya katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim.
12) Turco: Sevgili Turco son derece sıcak kanlı ve beyefendi biridir. Toplantılarımıza müsait olduğu sürece katılmıştır. İnşallah ileri ki toplantılarda da aramızda göreceğiz kendisini. Toplantıda bizleri yalnız bırakmadı için bir kere daha teşekkür ederim.
13) Sercanoral: Sercan kardeşim uzuzn süredir gelemiyordu toplantılara ama bu toplantıya katıldı. Efendidir Sercan hoş sohbetlidir, her zaman ki gibi baya bir şakalaştık toplantıda. İnşallah ileri ki toplantılarda da aramızda görebiliriz kendisini. Toplantımıza katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim Sercan.
14) Gercek Güven: Gercek Bey aramıza yeni katıldı, öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Bizim gençler arasında kullandığımız bir tabir vardır bazı insanlara "baba adam" deriz ya, Gerçek Beyde tam öyle

Gelecek toplantılarımız konusunda en büyük destekçilerimizden biri. Kendisine toplantıya katıldığı için bir kez daha teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
15) Filiz: Filizciğim bir gece vakti haber verdi toplantıya katılacağını ve nasıl sevindim anlatamam. İnanılmaz sevecen, sıcak kanlı ve dost canlısı kendisi. Toplantı bitiminde minik bir Bursa turu yaptık ve emanetimizi arkadaşına teslim edip ayrıldım. En yakın zamanda Ispartaya iade-i ziyaratte bulunmam lazım

. Filizciğim toplantıya katıldığın için bir kez daha can-ı gönülden teşekkür ederim.
16) Selenn: Canım Selen ablacığım hamile olduğu için yalnış anlaşımlmasın ama katılmasını istemedim, korktum dinlensin dedim. Amam haklı oda son toplantı geleyim dedi ve gördüğüme nasıl sevindim anlatamam. Çok az bir süre sonra ekibimizin en küçük üyesi dünyaya gelecek hayırlısı ile inşallah. Selen ablacığım bir tanedir sıcakj kanlı, sevecen ve iyimserdir. Benim bursadaki 3 ablamdan birisidir. Toplantıya katıldığın için çok teşekkür ederim ablacım.
17) Hedera: Hedera bilgisayarındaki sorunlar nedeni ile uzun süredir aramızda değildi, ama toplantılarımızdan ablamı haberdar ediyorduk. Oda benim en büyük destekçilerimden sağolsun bugüne kadar bir dediğimi iki etmedi. Organizasyonlarımızda bize her zaman destek oldu. Ablam çok sıcak kanlıdır hemen alışırsınız bu toplantıda bu özelliğini gösterdi. Ablacığım toplantıya katıldığın için bir kere daha teşekkür ederim.
18) Celal Sungur ve Eşi: Celal Bey ne desem az onun için, yaptığı espriler ile hepimizi gülmekten öldürdü. İnanılmaz enerjik ve sevecen bir üyemiz, sağolsun beni hiç kırmadı ve her toplantımıza katıldı. Çok sevdiğim üyelerimizdendir kendisi. Eşi Rana Hanım ise inanılmaz iyi biri, çok hanımefendi. Celal Bey ile çok uyumlular. Sizi aramızda gördüğümüze gerçekten çok sevindim, toplantımıza katılarak şeref verdiniz Celal Bey. İnşallah başka toplantılarda da görüşeceğiz.
19) Sebahattin Sargın: Bu kadar rapor yazdım birde kendi hakkımda yazı yazmayayım onuda size bırakıyorum.
Son olarak; değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bizi yalnız bırakmadığınız için.
Güler Hanım saçlarımı beğenmenize sevindim, karne yansıması değil okul olmadığı zamanlarda hep öyle dolaşıyorum

.
Habibe Hanımcığım ileri ki toplantılarda sizi aramızda mutlaka görmek istiyoruz özledik sizleri. Raporu geç yayınladığım için özür dilerim, dün gece geç geldim ve yorgundum, bugünde ancak vakit bulabildim.
Sevgiler