View Single Post
Eski 28-01-2008, 14:34   #73
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Toplantı Raporu

İşte bir güzel toplantıyı daha bitirdik ve raporunu yazıyorum. Ah ah yaşlandık yahu. Aslında bu rapor işini Celal Bey ve Güler Hanım gibi genç, enerjik üyelerimize bırakmak lazım .

Saat 12 civarlarında toplantımız başladı, Filizin geleceğini söylemedik süpriz oldu. Filizciğime Ispartadan o dikenli gülleri hiç üşenmeden getirmiş, ona bir kez daha yürekten teşekkür ederim.

Toplantı hızlı bir şekilde başladı, herkes birbirini özlemişti hemen sohbetlere başladık. Celal Bey ve Güler Hanımın neşesi bütün gruba yetti zaten. Sohbetler edilirken bizde Sevgili Uzman 16 ile yiyecekleri taksim etmeye başladık. Meyveli tepenin gönderdiği zeytinler ve Uzman16'nın yaptığı zeytinler, poğaçalar, fındıklar, kabak tatlıları derken hepsi gitti. Zahmetleri için bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Saat 15.00 15.45 cıvarlarına kadar kafede sohbetlerimize devam ettik. Bu arada tohum paylaşımlarımız oldu. Güler Hanımın getirdiği aloe veralar şahsım tarafımdan arkadaşlara dağıtıldı. Filiziğimin getirdiği Isparta güllerinin çelikleri paylaştırıldı, Selahattin Hocam pembe domates tohumları dağıttı. Arkadaşlarımıza bu güzel paylaşımları için çok teşekkür ederiz.

Kafeden ayrıldıktan sonra Ulucami gezildi, Osman Gazi ve Orhan Gazinin türbeleri ziyaret edildi. Tophaneden Bursa Manzarası seyredildi

Saat 17.00 civarlarında Ulucaminin önünde toplantıyı bitirdik. Tabi ben gerekli istihbarat bilgilerimi toplayarak arkadaşlar ile yeni bir toplantı yapılacağını gördük ufukta. Efendim Yalovada olacakmış bu toplantı duyumlarıma göre, bol yemekli bol gezili filan.

İşte böylece bir toplatımızı daha bitirdik. Şimdi ben toplantıya katılanları ve kişisel yorumlarımı yazayım.

1) Selahattin Yılmaz:Hocam iyi ki var aramızda, benim en büyük destekçim. Toplantılarda sorulan soruları inanılmaz bir profesyonellik ve centilmenlik ile hiç bıkmadan cevapladı. Ekibimizin gizli yöneticilerinden kendisi ve akıl hocamız. İyi ki aramızdasınız Hocam

2)İklimsiz ve Oğlu: Güler Hanımı aramızda görmek beni çok sevindirdi. Sakin, sevecen ve son derece sıcak kanlı birisi idi. Toplantı onun ziyareti için düzenlendi zaten, kendisi ile tanıştığıma çok sevindim. Oğlu Uğurda son derece efendi ve sakin biri ona Oks'de başarılar dilerim. Toplantımıza katıldığınız için bir kere daha teşekkür ederim Güler Hanımcığım.

3) Sinan İnci:Engin bilgisi ve sıcak kanlılığı ile toplantımıza renk kattı Sinan Bey. Yalovadan kalkıp geldiler, bu yüzden bir kere daha teşekkür ederim. Kendisi ile çok şakalaştık ve çok gülüştük. Allah eksik etmesin yüzümüzden gülücükleri. Sinan Bey iyi ki geldiniz toplantıya, diğer toplantılarda da Yalova ekibini fire vermeden bekliyorum.

4) Güler Hanım ve Eşi:Ne desem ki yaza yaza bitmez, toplantının neşe ve enerji kaynağı idi. Hoş sohbetleri ile bizi çok güldürdü. Zaten toplantıları katılmadığı zaman bir eksiklik ve sessizlik hissediliyor. Gerçi aramızdan birazcık erken ayrıldı ama olsun. Eşi Oğuz Bey ise son derece kibar ve tam bir İstanbul Beyefendisi idi. Şahsen benim çok sevdiğim bir çift Güler Hanım ve Oğuz Bey. Toplantılarımızda bizi yalnız bırakmadıkları için bir kere daha teşekkür ederiz kendilerine.

5) Bülent16: Bursa Bonsai klubunün sessiz ama sağlam çalışan üyelerinden kendisi . Sağolsun hiç bir toplantımızda bizi yalnız bırakmadı. Kendisi bazı konularda bilgi kaynağım olacak, zaten karşılıklı bilgi alışverişlerinde bulunuyoruz sürekli. Toplantı izlediğim kadarı ile ciddi miktarda bir bilgi yüklemesi yaptı kendisi . Toplantılarımızda Ekibini yalnız bırakmadığı için Bülent Beye bir kez daha teşekkür ederim.

6) Bademağacı:
Ekibimizin son derece kibar ve asil bir üyesidir bana göre Bademağacı. O Bursa Ekibinin ilk yapılan toplantısından beri aramızda yani çekirdek ekibte. Ne zaman toplantı olsa mutlaka katılmaya çalışır. Çok sevecen ve bir o kadarda sıcak kanlıdır Bademağacı. Ekibini yalnız bırakmadığı için can-ı gönülden teşekkür ederiz.

7) Uzman16: Toplantılarımıza yeni yeni katılıyor ama bana göre en eski üyelerimizden biri gibi. Çok sevdiğim bir üyemiz, zaten herkez kabak tatlısına bayıldı . Yapılacak organizasyonlar da desteğini hiç esirgemez. Kendisi Bursadaki Bonsai klubunün en önemli ve en cesur üyesidir. Çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başladı ve aynı hızla devam ediyor. İyi ki aramızdasını Sevgili Uzman16, toplantıya katıldığınız için bir kere daha teşekkür ederim.

8) Red: Sevgili Red'de Uzman16 gibi ekibimizin destekçilerin biri, yapılacak organizasyonlarında hep yanımızda olacaklarında eminim. Bonsai çalışmalarına yavaş yavaş başlamış kendisi zaten, inşallah güzel bonsailere sahip olur. Son derece beyefendi ve sıcak kanlı birisi. Toplantıya katıldığı için bir kere daha teşekkür ederiz.

9) Planlama:Toplantının curcunasından ne yazık ki kendisi ile bir sohbet imkanı bulamadım. Fakat son derece beyefendi ve sevecen biri olduğunu farkettim. Onuda ileri ki toplantılarda aramızda göreceğimizden eminim. Ekibimizde hoş geldiniz ve toplantıya katıldığınız için bir kere daha teşekkür ederim.

Düzenleyen Sebahattin Sargın : 29-01-2008 saat 22:58
Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön