View Single Post
Eski 28-01-2008, 10:46   #311
MSaygin
Ağaç Dostu.
 
MSaygin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-01-2006
Şehir: Adana
Mesajlar: 1,794
Kamkat meyveleri iyice sarardıktan sonra yeniliyor, yeşilken oldukça ekşi ve ham.Sarardıkça, içi yine ekşi kalacak ama dış kabuğu tatlanacak.Kamkatı yerken püf nokta, hemen yutmadan, uzun uzun ağzınızda çiğnemek.Böylece kabuğun tadını iyice alacaksınız ve tatlı/ekşi tat karışması tam olacak Gerçekten de benim en sevdiğim turunçgil lezzeti oldu diyebilirim.

eyüp1, çekirdeklerden çıkacak fideleri aşılamanız gerekmeyecek.Şu mesajı okursanız biraz daha detaylı bilgi var.

Selamlar,

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön