Beni tanıyanlar ne kadar sabırsız olduğumu anlamışlardır herhalde. Eve geldiğimizde saat 18.30 olmuştu, hemen sitemize girdim ve Sayın Selahattin hocamızın ve sevgili Sebo'nun yorum yapmalarını beklemeye başladım. Biraz daha beklesem patlardım herhalde, Allahtan uzman16 ve badem ağacı imdadıma yetişti ve evsahibi olarak ilk yorumu yaptılar. Eee şimdi sıra bende.
Toplantımız tek kelime ile söylemek gerekirse HARİKA geçti. Eminim ki bütün gelenler en az benim kadar mutlu oldular. Bu kadar çabuk ve güzel kaynaşmanın olabileceği bir başka site daha düşünemiyorum. Bu yüzden her defasında iyi ki varsın Ağaçlar.net diyorum.
Hepimiz cıvıl cıvıldık. Paylaşımlar çok güzeldi. Yapıcı konuşmalarımız, ikramlar güzeldi.
Sevgili İklimsiz'in ikram ettiği '' Eğer Yersen'' hepimizi neşelendirdi. Arkadaşım, bu kadar nefis fındıkları nereden buldun? Seni ve oğlunu tanımaktan çok keyif aldım, herzaman görüşelim.
Size ne demeli uzman16, bilemiyorum? Ne güzel bir kişiliğiniz var. Sizi tanımaktan da gurur duydum. Hiç üşenmeden getirdiğiniz, zeytinler nefisti. Bu arada sevgili Meyvelitepe arkadaşımıza da teşekkür ederiz. İsminiz de size çok uymuş uzman16, Kireç kaymağına yatırılmış kabak tatlısı uzmanlık alanınız mı merak ettim?
Sayın Balıkçı, evet siz toplantıya katılamadınız ama, kalben bizlerle olduğunuzu bir kere daha ispatladınız, güzel hurmaların en fazla tüketicisi ben oldum herhalde, her dolaştırdıklarında en az ikişer ikişer aldım, teşekkürler.
Sevgili Celal sungur, bu toplantıda da başının belalısı bendim yine değil mi? Ne yapalım bilen bilmeyene öğretecek şu bilgisayar kullanmayı, biraz yorulacaksın.
Sevgili Filiz, sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Sırf ben istedim diye, o koca diken yumağını taa Isparta'dan buraya kadar nasıl taşıdın? Ama beni çok mutlu ettin. Senin sayende artık bahçemde Isparta Gülüm de olacak, teşekkürler güzel arkadaşım.
Ben başladım mı durmayı bilemiyorum herhalde. Mutlaka diğer arkadaşların da yazacakları çok şey vardır.
Toplantıyı tertipleyen başta sayın Selahattin hocamıza, sebo'muza ve tüm Bursa ekibine çok teşekkür ediyorum, daha önce tanıştığımız ve bu toplantıda da yeni tanıdığım arkadaşlar, hepinizi çok seviyorum ve beraberliğimiz bu kardeşlik içinde devam etsin diyorum.
Sevgiler.
|