Belediyenin otoparkı toplantı yapacağımız yere en yakın otopark sanırım. Belki yakınlarda daha müsait yerler vardır ama ben tam olarak bilmiyorum, bilen üyelerimiz bilgilendirirse sevinirim.
Toplantıya katılacak Bursalı üyelerimiz toplantı günü sorun çekmemeleri için önceden gidip mekan tespit çalışması yapsalar çok iyi olur
.
Şöyle tarif edeyim yeri ben, Orhan Camisinden aşağı inince Vali Konağının olduğu tafatan yani, orda Bursa Kebap var hemen sola dönüyosunuz küçük bir yol var orda. Zaten hanın siyah demir kapılarını görünce anlarsınız. İçeri girdiğinizde
"Demirci" yazan yer bizim toplantı mekanımız

. Ben erkenden orda olurum zaten
Sevgili Red ve
Sevgili Planlama;
Toplantılara katılmak için illa paylaşmanız gereken bir şey olmasına gerek yok ki. Sercan kardeşim ne güzel açıklamış ama bende tekrar edeyim. Biz bu toplantıları yeni gelen üyelerimiz ile tanışmak, üyelerimiz arasındaki dostluk bağını sıkılaştırmak ve uzun zaman görüşmeyince hasret gidermek için yapıyoruz

. Bu toplantımızın bir diğer amacıda Giresundan Yalovaya gelecek olan üyemiz Sevgili İklimsize Bursa ekibi olarak hoşgeldin demek ve onunla tanışmakdır.
Son olarak toplantıya ilk defa katılacak üyelerimiz geldiklerinde tanıma sorunu çekmemeleri için daha önce yaptığımız toplantıların resimleri olan
şu
ve
şu sayfaları bir ziyaret ederlerse iyi olur. Hiç olmazsa toplantı günü yabancılık çekmeden
"Merhaba Ben filancı kişi agaclar.net değil mi?" dersiniz
Başka sorusu olan arkadaşlar var ise elimizden geldiği kadar cevaplamaya hazırız.
Sevgiler