Toplantıya gelirken bana az miktarda IBA getirebilir misiniz?
Size olan sözüm söz ve ayrıca herkese tadımlık Köklendirici hediye vermeyi düşünüyorum.
Birincisi şehrin tam içi olduğundan park problemi olabilir mi?
Park problemi konusunda bir şey diyemeyeceğim ancak belediyenin park yeri var bunun dışında özel araçları ile gelecek arkadaşlar daha önceden hem yer tespiti için hem de park sorunu çin önceden yerşi görürlerse daha iydir diye düşünüyorum. Daha ayrıntılı kroki hazırlayıp akşam gönderirim.
İkincisi mekan sanki çok arada sıkışık bir yerde gibi geldi bana. Oturması rahat, eli yüzü düzgün bir yer midir? (En azından 2-3 saat oturacağımız varsayımıyla)
Yer rahat içerde 20-25 kişiyi alacak kadar yer var hatta dışardan içeriye sandalyede taşıyabiliriz ancak sayı kesin olursa yer ayırtır indirimde yaptırırız o nedenle 5-6 gün önceden sayı bildirip görüşelim derim ben.
Şehir dışından gelenlerin kolay bulabileceği bir yer midir?
Sorun olmaz ancak her zamanki gibi Sebahattin'nin telefonu herkeste olsun.
Havaların soğukluğu dikkate alındığında dışarıda fazla oturamayacağımız için, iç mekan yeterince havadar mıdır? Sigara içmeyen birisi olarak bu benim için önemli.
Dışarısından ziyade içerisi güzel olan bir yer aradım. Sigara yok, içeriyi doldurursak sigarayada müsade ettirmeyiz zaten. Hava güzel olursa at kestanesi ağaçlarının altında (Tabi şu an yapraksızlar) hoş bir toplantı olacak. kalabalık gelirsek 150-200 tane sandalye vardır dışarda
.