View Single Post
Eski 10-01-2008, 16:02   #11
caretta
Ağaç Dostu

caretta's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2007
Yorum yazan diğer arkadaşlara katılıyorum.Teknik bir arıza olmalı hemen soru sormaya başlamayayım diye kendimi zor zaptettim

Tabii ki derginin eksikliği Agaclar.net'te hissedilecek kadar fazla.Hatta eğer yayınlanmazsa bir-iki aya kadar daha fazla hissedeceğimize inanıyorum.

Bu konuda yanınızdayım.Zaten o mailiniz geldiğinden beri siteden hiç çıkmadım ki..! Demek ki bazılarında o mailler ters tepti

Neyse, bu konuda yapabileceğim ilk adım Çekirdek Kampanyası için size yolladığım dökümanlardan sitenin dergisine de hazırlayabileceğiniz yazıdır.Hatta belki bir jest yapıp bunu sitenin ilk e-dergisinde yayınlarsınız diye de her gün girip bakıyordum )

Ben bu işi zaten yapıyorum ) Aldığım bir işi sonuna kadar götürdüğümden böyle bir teklifte bulunamamıştım.Bir de bu konularda çok bilgili olmadığımdan yazı yazabilirim diye düşünemedim.Yine de e-dergiye ekotarım,ekoturizm,organik tarım, turizm,Fethiye,doğal yaşam, gezi,tatil,çevre dernekleri, Akdeniz bahçelerinden görüntüler, peyzaj ve sera sahipleriyle röportajlar, ikinci yaşamlar, resim gibi konularda yazabilirim.Eğer isterseniz ...

caretta Çevrimdışı   Başa Dön