sevgili Malina,
Amacım gerçekten çok faydalı bulduğum, zahmetini iyi bildiğim derginin ana kurallarla şekillenip 2 ay, 3 ay neyse belli zaman periyodu içinde devamına ne katkım olur onu ifade ettim. Derginin belli bir formatı var ve olmalı da. Buraya her konunun girmesi uygun olmayabilir diye düşündüm. 2007 ye bakıp , 2008 i şekillendirdiğinize göre, bu formata bu tür gezi yazılarının pek ala uygun olmadığı düşünülebilir. Yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Pohpohlanmak gibi bir niyetimde yok. Dergiyi sadece siz ve ben okumadığıma göre, diğer okuyucuların bunlar uygun değil, olmasın fikirlerine saygı duyarım. Gönül ister ki öyle çok yazı gelsin, basılacaklar seçime tabii olsun.
Dergiyi marketlerde satılabilecek kalitede gördüğümü daha önce size yazdığımda belirtmiştim.
Siz mesajınızı gönderdiğnizde ben mesaj yazıyordum ve bazıları terbiyesizce sayılabilecek yanıtları okuyunca siz moderatörlerin umutsuzluğa kapılmasını da haklı buldum.
Sizin de olmasını beklediğiniz gibi, nezaket ve karşındakine saygı çok önem verdiğim konulardan biridir.
Ben galiba maçı kaybettim
|