View Single Post
Eski 09-01-2008, 21:56   #11
Mine Pakkaner
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Bu konuda hiçbir arkadaşımızın çekingen olmasına gerek yok. Siz yazıları dergiye yüklemeyeceksiniz. Yazıları ve resimleri Malina'ya yolluyacaksınız. Sonra bu yazılar çalışma grubumuzda okunuyor, düzenleniyor, düzeltiliyor, sonra Malina tarafından sayfa tasarımları yapılıyor, en son olarak da Chewbacca bu tasarımı bizim dergimizin formatında hazırlıyor.

Kısaca bir basit word dökümanı olarak yazınızı yazın, ekinde çektiğiniz veya siz çekmediyseniz kaynağını belirttiğiniz fotoğrafları küçültmeden yollayacaksınız.

Bu arada yazarlık konusunda hepimiz amatörüz. Ençok benim yazılarımı okumuş olabilirsiniz ama ben de profesyonel bahçeci olmakla birlikte amatör yazarım, bunu unutmadan ve eline üşenmeden yazmak gerekiyor. Son bir yılı neredeyse konuştuğum herkesle sözü " dergiye yazı yazar mısın? " diye bitirerek geçirdim. Her konuya ve olaya dergiye yazılır mı diye yaklaştım. Yanımda makine yoksa cep telefonu ile resim çektim (Ödemiş Süs Bitkileri Fuarı fotoları gibi), gezerken sorular sorup notlar aldım (Babakale Bıçakçıları).

Bunları niye yazdığımı söyleyeyim, çekinmemeniz için, herkes bunları yapabilir, profesyonel olmak gerekmez.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Başa Dön