View Single Post
Eski 06-01-2008, 17:29   #669
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Biraz sitede gezinip konulara yazılanları okuyunca meğer ne güzel ve üyelerinin ne kadar bilinçli olduğu bir yere üye olmuşum dedim, dedim ama pek uğradığım da söylenemez İnşallah bundan sonra daha çok burada olacağım. Yüzüklerin Efendisi konusunda sizlere katılıyorum arkadaşlar, yazılması gerekenleri yazmışsınız zaten, hem filminde hem de kitaplarda mesaj hep aynı. Doğu'nun vahşi, kötü halkları ve onların dünyayı karanlığa boğarak köleleştirmek istediği efendileri. Serinin son filmindeydi galiba Sauron'a yardım için giden birlikteki askerlerin bir kısmı Afrikalı her tarafları boyalı zenciler, filler üzerinde Hintlileri andıran insanlar, ve Araplar gibi giyinmiş, yüzlerini ve kafalarını siyah bezlerle sararak örtmüş, koyu renk gözlü, sürmeli insanlar.
Ancak şunu da söyleyebilirim, ordaki Rohan Süvarileri'nde ben biraz Türk izleri gördüm, mesela karenin birinde atlının biri orklarla savaşırken koşan atın üzerinde arkasını dönerek, arkadaki orklara ok atıyordu. Eski Türk Devletlerinden Avarlar'ın bayrağı bu şekildedir, koşan atın üzerinde geriye doğru ok atan savaşçı! Çok da karizma
Bİr de şunu merak ediyorum filmden, işbirlikçi Saruman'ı Batı'da kim temsil ediyor ???

Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 09-05-2008 saat 14:27 Neden: virgül atmayı unutmuşum da :)
Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön