View Single Post
Eski 05-01-2008, 21:29   #665
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Türkçe dil bilgisi.

Syın nevsune. Kolay pesetmek istemediğim için devamediyorum. Keşke güzelim türkçe benim anadilim olsaidi.Ben iranlıyım. benim dilimde ve dilimin yazılarında eski osmanlı yazıları gibi büyük harf küçük harf,diye bir şey yok.Dolayısıylada buna alışmam zor.hee başka ülkelerden biri aramıza katılamaz derseniz anlayışla karşılarım.

Sn. gacir

Keşke Türkçe yazım ile ilgili olarak tartışma yaratacağınıza, İran uyruklu olduğunuzu ilk başından ve forumda yazmış olsaydınız.

Daha önce de sizin gibi yabancı uyruklu üyelerimizden durumlarını yazanlar oldu ve kendilerine son derece anlayışlı davranıldı. Amacımız sizi kırmak veya forumdan dışlamak değil elbette. Siz de takdir edersiniz ki, her topluluğun (buna sanal dünya da dahil) kuralları vardır ve bu topluluk üyelerinden de bu kurallara uyması istenir. Bizim sitemizin de kuralları vardır ve her üyemizin elinden geldiğince bu kurallara uyması beklenir. Bu durum sizin kişiliğinize özel bir davranış değildir.

Foruma katılma konusunda herhangi bir sıkıntınız olursa, size her türlü yardım yapmaya biz hazırız. Zamanla sizin de bizim kurallarımıza alışacağınız konusunda umutluyuz.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön