Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Bir tartışmaya katıldınız. Aslında, bitmiş bir tartışmaya katıldınız demek daha doğru. Sorunun çözümüne de faydanız yok. Anlamak zor...
|
Sayın Maline sanırım bu cevap banaydı. Ben tartışmaya girmedim. Zaten bilgi paylaşmak amacıyla dahil olduğum bu oluşumda kimseyi kıracak, üzecek, aramı bozabilecek bir tartışmaya dahil olmam. Okulum haricinde zaten gergin olan yayıncılık işini yapıyorum ve gerginliklere karşı hep bir arabulucu hep gerginliği azaltıcı biri olarak davranmaya çabalıyorum. Çünkü zaten gergin olan hayatımda daha fazla gerginliğe şahit olmak hoşma gitmiyor. Hoşgörü derken bunu sadece yanlış yapan tarafa karşı gösterilecek bir hoşgörü olarak görmeyin. Site dahilinde bulunan yazar arkadaşlarımız site yöneticilerinin kararlarına hoşgörüyle yaklaşmalı ve yönticilerimizde onların yaptığı ufak hataları **** günün onlara yüklediği gerginlikten kaynaklanan ufak tersleşmeleri hoşgörmeli. Topluluğu yönetenler en az yönetilenler kadar sakin olabilmeli. Ve bir cümleyi belki bin defa söylemekten çekinmemelidirler. (Bu cümlede bu platformun yöneticileri böyle değil demek istemedim, genel bir düşüncedir) Saygılarımla efendim..