View Single Post
Eski 05-01-2008, 14:34   #42
Funda Kalaycıoğlu
Ağaç Dostu

Funda Kalaycıoğlu's Avatar

Giriş Tarihi: 20-11-2007
Dün akşam siteye girememiştim. Ne çok mesaj gelmiş. Çok sevindim fakat zamanında cevaplayarak teşekkür edemediğim için üzüldüm.

Sn.Bahcevan, Sn.Tekin ve Sn.Şükran Hanım, drenaj konusundaki bilgiler için çok teşekkürler... Şimdi drenajı yaptırırken daha içi rahat ve az da olsa bilinçli olabileceğim.

Sayın Küçükamazon, ilginiz beni mutlu ediyor. Bu arada Silivri Marmara Denizi kıyısındadır. Ege ile Karadeniz ortası bir iklimi var diyebiliriz. Hatta bir de kışları sert geçen Trakya iklimine de uzandığını söyleyebiliriz.

Sn.Şükran Hanım, Sn.Bahcevan,
Bahçeyi gözle görmek elbette ki çok önemlidir ancak ben mümkün olduğunca fikir verici bir çizim yaparak, ekmeyi planladığım (sizlere danışarak) bitkilerin yerleşimlerini de yapıyorum. Önümüzdeki hafta ilgilerinize sunacağım. Şimdilik pH isteği uyan ya da 'Her tür toprakta yetişeceği' belirtilen, tuza ve rüzgara dayanıklı, görüntü olarak benim zevkime uygun ağaç ve bitkileri toparlamaya çalıştım ve bunları ışık ve sıcaklık isteklerine göre bahçe taslağıma yerleştiriyorum.

Önümüzdeki haftalarda ilginizin devam etmesini yani sizleri bıktırmamış olmayı umuyorum.
Teşekkürler, Saygılar.

Funda Kalaycıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön