View Single Post
Eski 05-01-2008, 06:11   #7
uci
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 15-12-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın Mesajı Göster
Bu benim çocukluğumdaki korkulu rüyam . Bebeklikten başlayan sinüzit rahatsızlığım ailemi ve beni çok uğraştırmıştı. Bir gün İnegöle akrabaları ziyarete gittiğimizde bir kadın anneme bu bitkiden bahsetti ve sinüzite iyi geldiğini söyledi. Anneciğimde oğluma iyi gelicektir, şifa niyetine evladım diye kullandırdı bana. Sabahaı zor etmiştim korkunç acılar çektirmişti bana. Gerçi evet denildiği gibi sinüzite bir miktar iyi etkide bulunuyor. Ama miktarı fazla abartmayın ve mutlaka doktorunuza danışın...

Sevgiler
Samsun'da 20 yıllık sinüzit hastalığımı 15 yıl önce bu tür bir tedavi ile atlattım. Ama dendiği gibi aşırı zararlı bir bitki. Aşırı diş ağrısı nedeniyle gittiğim dişcide diş kanallarım sinüzit sıvısı içinde kaldığından sağlam dişlerin ağrıdığını öğrendim ve beni dişçi bu tür tedavi uygulayan birisine gönderdi.(Anlayacağınız doktor tavsiyesi )Burun deliklerine 2 damla damlatıldı. 15 dk sonra çıtırdamalar ve kırılmalara benzer sesler duymaya başladım. Bir hafta boyunca akıntı, daha sonra ağır bir grip .. Sonuç hastalığım tamamen geçti. Yalnız çok zehirli bir bitki.Karadenizde ölümler bile oldu zamanında bu bitkiden. Kendiniz evde denemeyin.Kendi başınbıza kesinlikle kullanmayın....

Düzenleyen uci : 05-01-2008 saat 06:15 Neden: Ekleme
uci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön