View Single Post
Eski 01-01-2008, 08:48   #62
Engin
Ağaç Dostu

Engin's Avatar

Giriş Tarihi: 01-11-2007
Ben de benzer şeyler okudum.Bir deneyden bahsediliyordu.Deneyde kaktüslere sürekli telkinde bulunuluyor güvendesiniz,ben sizi korurum,dikenleriniz gereksiz gibilerinden.Sonuçta kaktüsler dikenlerini döküyor.Bitkilerin etraflarında olanlardan haberdar olduğu ispatlanmış oluyor.Link bulayım durun komik geliyor biraz.
Alıntı:

"Bugüne kadar bitkilerin bilinçsiz olduğu düşünülüyordu; oysa yapılan araştırmalarda böyle olmadığı görüldü. Bitkilerin insan zihnini okudukları bilimsel olarak kanıtlandı. Yapılan çalışmalar ve deneylerde bitkilerin telepatik olarak çevrelerindeki olayların farkında oldukları ortaya çıktı.

LUTHER BURBANK, dikensiz bir kaktüs yetiştirmek için yıllarını harcadı ve başardı. Dikensiz kaktüsün sırrını ise şöyle açıkladı: "Onlarla konuştuğumda bunu anlatmaya çalıştım. (Korkmayın. Korkacak hiçbir şey yok. Dikenlerinize de ihtiyaç yok ben sizi koruyacağım)

LOS ANGELES araştırma grubu başkanı MANL P. HALL incelediği BURBANK'ın çalışmalarından sonra şu açıklamayı yapmıştır: "BURBANK deneylerinde bitkilerin kendisine güvenmelerini sağlıyor, onların yardımını istiyor ve yaşamlarına saygı duyduğuna onları inandırıyor."

Bu Luther Burbankı araştırdım biraz 1849-1926 yılları arasında yaşamış Mc Donalds ta kullanılan kızartma patateslerini yetiştiren adammış.Bir çok şeftali ve erik türü yanında besi yemi olarak dikensiz kaktüs (opuntia) geliştirmiş ama telkinden filan bahsedilmiyor.Parapsikoloji sitelerinin yaratıcılığına veriyorum.

Engin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön