View Single Post
Eski 25-12-2007, 15:46   #1132
Buket Aknar
Ağaç Dostu

Buket Aknar's Avatar

Giriş Tarihi: 30-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI Mesajı Göster
Hepinize iyi gunler, Desperado bonsaiye ilgi duyman ne guzel. Sayin Msgurkanin da belirtigi gibi sansli birisiniz cunku o sizinle birikmis bilgi ve deneyimlerini paylasmaya hazir.

Bonsainin Kibrista da bilinip yapilmasini cok istiyorum ve elimden geleni de yapmiya hazirim. Agaclar.net bonsai forumunda pratik olarak baslamaniz icin yeterli bilgiler vardir. Deneyimlerinizi de bonsai forumunda paylasirsaniz, bir cok uyeye de faydasi olur.

Kibrista bir bonsai atolye calismasi eninde sonunda olacak, hele bir bonsaiye meraklilar one cikip ben de varim desinler ve bu ilk adimdan sonra hersey daha keyifli ve daha hizli gelisecegine inaniyorum.

Serhan eteburlarin yani sira bonsaiyi de denemelisin dusundugun kadar zor degildir ve oldukca da keyifli, ogretici, dinlendirici bir ugras.

Buket hanim, dergi icin soylesi yapacaktiniz bir gelisme varmi?
Bu arada Sengul hanim uzun zamandir ugramiyor, umarim sadece is yogunlugundandir ve bir tatsizlik yoktur.
Buket hanim sizin bonsai calismalariniz yokmu? varsa bansai forumunda paylasirmisiniz? eger yoksa, pratik calismalara ne zaman basliyorsunuz?(bonsai atolye calismasi icin yazdiklarinizi goz onune alip sizin de bonsaye karsi ilginiz oldugunu dusunuyorum)

Hepiniz saglicakla kaliniz.
Ali Bey, dergi için yapacağım söyleşi ile ilgili girişim yapıp Mustafa Bey ile telefon aracılığı ile tanışıp, konuştum. Mustafa Bey, bahçesini küçük bir cafe şeklinde düzenlemiş, hafta sonları orada olduğunu söyledi. Konuştuğumuz günden bu yana hiç bir hafta sonu oraya gidebilmek için uygun hava bulamadım. Ya yağmurlu idi ya rüzgarlı. Geçen hafta da bayram tatiline rastladı bayram ziyaretleri ile geçirdik.
Bugünlerde(Belki bu hafta) Branch için oraya gideceğim ve söyleşiyi yapıp fotoğraf çekeceğim. İnşallah bahçedeki güzel bitkiler uyumaya başlayıp manzarayı bozmamıştır.

Bonsai konusuna gelince doğrusu Mehmet Beyin çalışmalarını ve derlediklerini görünce benim de canım Bonsai'yi çekiyor hatta gezdiğim yerlerde Mehmet Bey'in önerisi ile zeytin fidesi bakıyorum. Ancak doğruyu söylemek gerekirse başaramaz, öldürürsem diye de korkuyorum. Sanırım biraz daha cesaret toplamam gerekiyor.

Buket Aknar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön