View Single Post
Eski 25-12-2007, 09:22   #1127
Ali H. ALI
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Hepinize iyi gunler, Desperado bonsaiye ilgi duyman ne guzel. Sayin Msgurkanin da belirtigi gibi sansli birisiniz cunku o sizinle birikmis bilgi ve deneyimlerini paylasmaya hazir.

Bonsainin Kibrista da bilinip yapilmasini cok istiyorum ve elimden geleni de yapmiya hazirim. Agaclar.net bonsai forumunda pratik olarak baslamaniz icin yeterli bilgiler vardir. Deneyimlerinizi de bonsai forumunda paylasirsaniz, bir cok uyeye de faydasi olur.

Kibrista bir bonsai atolye calismasi eninde sonunda olacak, hele bir bonsaiye meraklilar one cikip ben de varim desinler ve bu ilk adimdan sonra hersey daha keyifli ve daha hizli gelisecegine inaniyorum.

Serhan eteburlarin yani sira bonsaiyi de denemelisin dusundugun kadar zor degildir ve oldukca da keyifli, ogretici, dinlendirici bir ugras.

Buket hanim, dergi icin soylesi yapacaktiniz bir gelisme varmi?
Bu arada Sengul hanim uzun zamandir ugramiyor, umarim sadece is yogunlugundandir ve bir tatsizlik yoktur.
Buket hanim sizin bonsai calismalariniz yokmu? varsa bansai forumunda paylasirmisiniz? eger yoksa, pratik calismalara ne zaman basliyorsunuz?(bonsai atolye calismasi icin yazdiklarinizi goz onune alip sizin de bonsaye karsi ilginiz oldugunu dusunuyorum)

Hepiniz saglicakla kaliniz.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön