View Single Post
Eski 25-12-2007, 00:13   #27
enginm
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-12-2007
bende kurban bayramı icin ürdünü seçtim ve cok memnun kaldım.öncelikle fiyatlar cok uygun 149€dan baslayan fiyatlarla yazıyordu gazetede bende önce www.heysemtravel.com dan yolculuk ve fiyatlar hakkında bilgi aldım.daha sonra harbiyedeki ofislerini arayarak bilgilendikten sonra ufuk beyin(heysem travel yerli operasyon müdürüymüş) daveti üzerine oraya gittim.cok merkezi bi yerde ofisleri vardı bulmak kolay oldu.rio adlı bi otel seçtim.otel + ucak 149€ ücreti vardı.bu fiyata turkiye icinde gezmek bile neredeyse imkansız.fakat burada umit kuru beyin burada zerzenişlerinden sonra gercekten cok korktum.fındıkzadedeki merkez ofislerini arayarak şirketin genel müdürüyle gorusmek icin randevu istedim.ertesi gün gittiğimde adının AYMAN bey oldugunu ogrendim.kendisi bana ürdün hakkında önce kısa bi bilgi verdi.bende daha sonra geliş sebebimimi acıkladım ve umit kuru beyin eleştirilerinden bahsettim.haberinin oldugunu söyledi.8 kişi için rehber veremiceklerini açıkladı fakat rehberlerinin yolcuları ucagın içine kadar bıraktıgını belirtti ve şöyle devam etti."biz 8 kişiye malesef rehber veremeyiz.fakat orada bizim bir ofisimiz var.kardesim oranın başında ve gittiklerinde onları karsıladı.forum sitesinde 1 saat bekledik fırçaladık gibi seyler yazmıslar bunlar umit beyin abartmasından baska birsey değildir.15 dakika bile beklemediler bununda bir sebebi var o sırada rehber arkadasımız niyetli oldugundan dolayı orucunu bozmaya gitmiştir.bu cok dogal bir sey" dedi.bu bana cok inandırıcı geldi.kendisine tesekkur edip oradan ayrıldım.

turun baslama günü geldi.ben havaalanına kendi aracımla gittim.orada beni tur şefleri hızır bey karşıladı ve bizi turun rehberi ayten hanımla tanıştırdı.kokartlı ingilizce ve arapçaya cok iyi hakim olan bir rehberdi.bizim grup yaklaşık 60-70 kişiydi.geneli doktorlardan oluşan bir gruptu.ucaga bindik ve yolculuk basladı.ucakları gercekten cok yeni.ürdüne vardıgımızda bizi orada arap rehber arkadas karşıladı.cok güler yuzlu espirili biriydi.Rio oteline vardım ve yerleştim.cok sirin iyi bir oteldi.zaten bu ucrete olagan üstü bir otel beklenemezdi.ufuk bey bana zaten biraz daha fark vererek daha iyi bir otele gidebilcegimi söyledi ama benim icin onemli olanın otel olmayacagını söyledim ve seçimime göre cok normal bir otel.fakat yemeklerini pek begenmedim çeşit az.

rehber arkadaslardan bir kaç tur aldım ve özellikle petradan cok etkilendim olagan üstü bir yer.dunyanın 7 harikasına girdiğine sasmamak lazım.yanlız bilmeniz gereken bir sey var.sehire cok uzakta

tatilim bittiğinde gercekten cok memnun kaldım eger tarihi yerlerin meraklısıysanız kesinlikle gidin derim.heysem travel cok uygun fiyata unutulmayacak bir tatil yaşattı bana ve grubumuzdaki insanlara.umit beye katılmadıgımı size anlatmak istedim.bu sirkete haksızlık ettigini dusunuyorum.zaten bu islerde yeni degiller.genel mudurunden 20 yıllık bir gecmisleri oldugunu ogrendim(TURSAB belgelerinede baktım) fakat yerli turizmde yeniler.bilinmesi gereken bir sey var.yeni ve cok hızlı giris yaptıkları bir gercek bence.

enginm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön