Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi salvia
hepsi birbirinden imrendirici çalışmalar ama benim gözüm palmiyede kaldı.Birkaç tane palmiye ile güzel bir orman yapılabilir....
|
Evet Salvia, Cycas türü ve Ali Bey'in kullandığı türden palmiyelerle güzel çalışmalar yapılmış, ben de bu türü denemek istedim. 3 tanesiyle güzel bir çalışma olur, farklı boylarda olursa hele
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Koyu yeşil
Gürgen çok güzel görünüyor. Dalları ve gövdesi çok hoş. Biraz daha büyük bir saksıya ekseniz daha iyi olmaz mıydı diye düşündüm.
|
Teşekkürler Koyu yeşil, saksı ancak ağaca yetecek kadar büyüklükte, daha büyük olsa daha iyi olurda ama bu şekilde olmasının da şu anda bir zararı yok. Çünkü ağacın saçak kökleri dengeli ve saksıya güzel uydu. Sıkışmadı. Uzun süre bu saksıda kalmasını düşünmediğim için sorun olmaz. Bir yıl sonra bonsai saksısına almayı düşünüyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu
Gürgen gerçekten çok güzel ...100 yıllık bonsai gibi.
Umarım kışı iyi geçirir.
|
Teşekkürler denizakvaryumu, ağaç gerçekten yaşlı bir ağaç, biz, Doğu Karadenizliler olarak bu açıdan şanslıyız, bodur kalıp büyümeyebilen ya da büyümesi çok uzun süren, gürgen, doğu ladini, sarıçam gibi ağaçların bulunduğu bir bölgede yaşıyoruz. Kışı iyi geçireceğini tahmin ediyorum ve diliyorum

sağol.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI
Bu sekliyle bile harkesin begendigi, bir gurgen agaciniz var.
Gurgen uzerinde guzel calismalar dilerim.
|
Sağolun Ali hocam, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim