View Single Post
Eski 15-12-2007, 08:35   #836
caretta
Ağaç Dostu

caretta's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi menekşemehtap Mesajı Göster
Sevgili caretta'nın gönlünden kopanlar yeni evlerindeler. Gelen kaktüslerin hepsini bir araya topladım yerden tasarruf için. Bu arada isim olarak sadece leş kaktüsünü biliyorum diğer kaktüsler çok minik olduğu için çıkaramadım. Diğerleri benim umduğuma göre sukulent türü, sanırım ilgili başlıkta aramalarımı yapıp isim tesbitinde bulunmalıyım. Bu arada hiç birine su vermedim.Umarım sorun olmaz kaktüsler değilde diğerleri için endişeliyim.Versem mi acaba?
Beğendiğine sevindim MenekşeMehtap.. Yalnız ben isimleri konusunda çok cahilim ve hepsinin kaktüs olmadığını buradaki foruma üye olunca öğrendim.Yine de gönderirken her saksıdan alıp büyüklü küçüklü koparıyorum..Tutmayabilecekleri için bazı küçüklerden bir kaç yaprak vardır.Ya da dalı olabilir.O şekilde hesaplayarak koydum

Benim kaktüslerimin bazıları çok küçük ayırmak çok zor oldu.Onları çoğaltmam lazım.Böylece biri giderse elimde yine de örnek kalsın.Ben de bugün Ekin97 nin gönderdiklerini çekip koymak istiyorum

Küçük olanlarını da toprağa dikersen tutacaklardır.O kaptan çıkan hiçbir parçayı atma bence

Düzenleyen caretta : 15-12-2007 saat 08:38 Neden: kelime eksikliği
caretta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön