Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi benim
Biz beş yıldızlı bir tatil köyünde, 5 gece 6 gün kaldık. Herşey dahil bir sistem ayarlamışlar( kahvaltı, brunch, öğlen yemeği, çay saati, akşam yemeği, geç yemek, tüm yerli içecekler dahil, hamam sauna, sıcak su havuzu, fitness center ücretsiz)...
|
Nerdeeee!

((( Dönemin tam ortasındayız. Aklımın ucundan bile geçiremiyorum böyle bir kaçamağı.
Bunun yerine biz de geçtiğimiz Cumartesi günü baharın açılış gezisini Konya'nın yanı başındaki Takkelidağ'a giderek yaptık.
Selçuk Üniversitesi Havacılık Topluluğu'nun yamaç paraşütü kursuna katılan kursiyerleri ile birlikte onların eğitim çalışmalarını izlemek için gittim oraya. Konya dağlık bir yer değildir ama iyi kötü bizim de bir dağımız var işte.
Fotoğrafa dikkatlice bakarsanız görürsünüz, dağın orta yerlerini ağaçlandırmaya başladılar geçen yıl. Bu yıl diğer yüzünü de ağaçlandırıyorlar. Gidip gördüğüm zaman "neden bu güne kadar beklemişler ki" diye düşündüm açıkçası. İki sebepten; birincisi neredeyse çırılçıplak diyebileceğim bir arazi. İkincisi de gördüğüm kadarıyla oldukça topraklı bir alan.