İlginize verdiğiniz cevaplara teşekkürler. Hepiniz çok hızlısınız. Gezgin olduğunuz hızınız ve enerjinizden belli. Buraya da yansıdı.
Alıntı:
Önce hedef konusunda daha çok ayrıntı lazım. Yayla derseniz tarihleriniz iyi değil. Tarih ve azıcık doğa ve sosyetik yayla derseniz başka...
|
Ümit Bey'e hak vererek başlamak istiyorum. Daha çok ayrıntı vermeliydim.
Biz İstanbul'dan 2 araçla çıkıp, yollarda konaklayarak gideceğimiz bir uç nokta belirlemek istiyoruz. Bu uç noktaya varana kadar kaç km. yolumuz var, günde ne kadar gidebiliriz? Bunları planlayıp dönüş yolunda da alternatif duraklarla İstanbul'a dönmeyi düşünüyoruz.
Örneğin, 1.GÜN:İstanbul-Safranbolu ...km. 1 gün konaklama,
Konaklama:....
Gezilecek Yerler:....
2.GÜN: Safranbolu- Sinop Alaçam ...km. 1 gün konaklama gibi.
Alıntı:
Ancak öncelikle bir sorum var bu organizasyonu herhangi bir turlamı yapacaksınız veya kendi aracınızla mı
|
Fahri Bey, aracımızla gitmeyi planlıyoruz. Çocuklar var ve onlarla tur içinde rahat edebileceğimizi düşünmüyoruz. Sizden -Bölgenin yol koşulları nasıl, konaklamalarımızın arası kaç km. olmalı vs.- rehberlik alabiliriz.
Konakladığımız yerlerde günlük turlar varsa onları düşünebiliriz.
Alıntı:
Ben ise Gezi Keyfi ve Doğu karadenizli birisi olarak Tranzondan başlıyorum
uzungöl - Sümela- Ayder- Fırtına Vadisi- Zil kale- Yukarı çaymakcur - Oradan Sarp sonrası Borçka Karagöl- Macahel- Şavşat Karagöl Çoruh vadisi ve Yusufeli konaklama Akabinde Kaçkar dağları ancak kimsenin gitmediği bölümler
|
Bu turlar genellikle kaç kişilik?
Alıntı:
İsteyenler için Çoruh nehrinde Rafting İşhan ve Öşvank kiliseleri Tortum gölü ve şelalesi Ve Erzurumda sonlandırıyorum. Benim bu program acentaların pek çoğunun ayrı ayrı yaptığı 3 programın birleşiği raftingi katarsam hatta 4 bile diyebilirim. Bölgede gezilecek ve yenecek ne varsa tamamı benim etkinliğe dahil.BirAvantajımızda bölgeyi insanı ile bilmek tanımak, laf olsun diye değil dolmuşcusundan lokantacısına muhtarına kadar tanıyor olmak önemli bence.
|
Bu yazdıklarınız çok cazip doğrusu. Bahsettiğiniz turları arkadaşlarıma ileteceğim.
Vidan Hanım, dergideki yazıyı okumuştum. Ama verdiğiniz linkteki diğer yazıyla birikte tekrar okuyacağım.
İlginize çok teşekkürler.
Not: Yazdıklarınızı okumaya devam edersem arkadaşları ekip sizlerle geleceğim galiba.