sAyın ARDIÇ belki senin bu sayfana geç ulaştım.Bugün tesadüfen gezinirken rastladım.İnanın bu anlattıklarınız da tıpa tıp kendimi buldum dersem yalan olmaz.Sanki kendinizi değilde beni anlatmışsınız.Hep anlaşılamadığımdan beni anlamadıklarından başka frekanslarda düşündüğümden bahseder dururdum.Bu konuda rahatsız olan sadece ben değilmişim.
Ben de ağaç sevdalı olarak köyümün mezarlığını ağaçlandırmak ve yeşillendirmek için tek başıma çabalayan birşeyler yapmaya uğraşan birisiyim.Sizin de belirttiğiniz gibi sonbahar da ağaç tohumlarını toplar ve toprakla buluştururum.Bazılarınıda saksıda yetiştirip daha sonra doğaya salarım.Bu sene Kütahya merkez de akçaağaç tohumlarını toplarken yaşlı bir amca yanıma yaklaşıp :-oğlum bu tohumlar hangi hastalığa iyi geliyor?Banada söyle dedi.Tabi ki bende şaşırdım hiç böyle birşey aklıma gelmemişti.Ben de ****** işin aslını anlattım.-Amca bu tohumlar ağaç sevdasına iyi geliyor

dedim.İnşaallah bu sevda ölene kadar da sürecek.Kitap konusunda haklısınız piyasa da pek bulunmuyor.Biz de bu işi işin uzmanlarından ve tecrübeli yaşlı bahcıvan amcalardan öğrenip uygulayacağız.
Ben en çok yalnız olmadığıma benim gibi düşünen insanlar olduğu için çok mutlu oluyorum.Selam ve sevgi ile...