merhabalar, benim üzerinde çalıştığım olayda (her ne kadar acemice de olsa, kendi kendime amerikayı yeniden keşfedişlerim de olsa, deneme yanımla yöntemlerim ve kendi fikirlerimi bir an önce uygulamaya geçirmelerimde olsa) arada bir yanılgılar ve aksilikler yüzünden araştırmaya giriyorum. konu tesadeüf eseri googlede bir bitki ararken düşüverdi ve önüme.. sevgili oğuz sağlam beyi diğer forumlardan da (izleyicisi ve okuyusu) olarak tanıyor ve takip etmeye çalışıyorum. büyük tecrübe olarak görüyor ve ayriyetten tebrik etmek istedim yeri gelmişken.
dün gece başarısız bir dizayn olsada önce strafor köpükten yaptığım sonradan ince işçiliklerinden sıkılıp poliüretan köpükle tamamladığım arkaplanı tamamladım sayılır. daha bir kaç kat daha derz kaplaması yapılacak. önümüzdeki hafta içinde yeni akvaryumuma salmayı düşünüyorum.
benimde aklıma akvaryumun üzerinde dursun diye saksı çiçeği ekebileceğim bölümler yapmıştım. üst tarafta afedersiniz silikon göğüs gibi duran iki adet cep saksı kısımları.belki sizede yeni fikirler sunabilir amacı ile paylaşmak istedim.
|