View Single Post
Eski 10-12-2007, 12:40   #80
hfz
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-02-2006
Merhaba,

Resimlerden anladığım kadarı ile çok keyifli bir toplantı olmuş. Ben buluşmanın başında çok kısa bir süre kalmak zorunda kaldığımdan bu güzellikleri kaçırdım. Kısa süre de olsa Ankaralı dostlarımızla ve sevgili Elfogi ile tanışma mutluluğunu yakaladım. Sevgili Yücel Özlem'i ve Darkyes'i (katılamamış ama umarım iyidir) de görebilmeyi çok isterdim, buradan kendilerine sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu güzel tanışma ve paylaşımlar için başta toplantıyı düzenleyen sevgili Herbaryum olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Her ne kadar katılım sürem kısa da olsa sevgili Herbaryum'un bilgilerinden faydalanabilmeyi başardım.

Lablab tohumları ve EB'ler için yeterli bilgiler sitemizde mevcut. EB fideciklerinin türü Drosera Spathulata. Sevgili Praecox'un gönderdiği tohumlardan üretildi, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Tanışmaktan çok mutlu olduğum sevgili Elfogi'ye de Rhipsalidopsis gaertneri çelikleri için çok teşekkür ederim.

Benim için her anlamda dolu dolu bir gün oldu. Sizleri tanıdığıma çok sevindim..

İçten sevgilerimle..

hfz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön