Merhaba,
Sayın Eskimo ve Balıkçı,
Şehirden kaçmak sandığınız kadar pahalıya mal olmuyor.Yeter ki sahiden isteyin. Hele Todor un yaptığını becerebilirseniz çok kolay. En zor tarafı karar vermek
Gideceğiniz yer veya bölge, mutlaka terkedeceğiniz şehirden daha ucuz olacaktır. Bundan başka, Seçeceğiniz bölge ulaşımı da önemli tabi.
Eğer Anneniz,Babanız,Çocuklarınız geride kalacaksa arada bir görüşmeniz gerekecektir.
Size Bandırma,Biga,Çan veya Bayramiç ve civarını tavsiye ederim.
Hem Hızlı Feribot ile konforlu ve hızlı bir seyahat edebilir, Hem de acil durumlarda benim birkaç kez denediğim gibi, Sabah gider akşam dönebilirsiniz.
Fiyatlara gelince Bandırma ya yani Feribot a yaklaştıkça pahalı,uzaklaştıkça ucuz yerler var. Dönümü 1 milyara da yer var 5 milyara da.
Bu arada ana yola yakın bir köyden ev alıp onarmak daha ucuza malolabilir. Mesela 15-20 milyar gibi bir paraya hem arazinizi veya biraz bahçeli bir ev alabilirsiniz.
Ama ben şehirden ayrılmam diyorsanız o zaman başka.
Selamlar.
|