View Single Post
Eski 09-03-2006, 13:17   #13
Plumbago
Ağaç Dostu

Plumbago's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2005
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi E®TY
Tarih için sorun yok; 18 Mart uygundur fakat saat konusu daha erkene alınma imkanı varmıdır? mesela 18:00 - 18:30 falan..Çalışan arkadaşlar varsa saygı duyarım ama çok da geçe kalmayalım derim.. Bilmem size de uygunmudur...
Yalnız katılımım ayın 23 üne kadar olabilir 23unden sonra ızmırde olmayacagım. 23unden once olursa her fırsatta elimden geleni yaparım..
Buluşma yeri olarak bir yer belirtilmemiş. Umarım onda da mutabık oluruz ve buluşmamız gerçekleşir..
Saygılarımla
Ertuğrul YILMAZ
Ben saat 20:00'a kadar fuarda olacagimdan dolayi bana uyan saati yazmistim. Gec saate kalmamak mantikli tabiiki. O zaman yer ve zaman konusunu netlestirmek acisindan ilgiye gore fazlada kalabalik olmayacagimizi varsayarak Fuar icindeki cafe olsun toplanma yerimiz. Hem boyle bir site icin cok uygun bir yer. Ayrica birbirimizi sahsen tanimadigimizi varsayarak gelenlerin ilk once standimiza (DijitRA Bilgisayar) ugramasi ve toplanilmasi bize kolaylik saglar.
Sus bitkileri fuarinin yapildigi gun yapildigi yerde toplanmak Hem diger illerdekileride kiskandirmis oluruz boylece

Sonuc olarak teklifim ;

Yer : Kulturpark Fuar alani 2 No'lu holdeki cafe
Zaman : 18 Mart 2006 Cumartesi aksami 18:00

Katilimcilar :

1-) Plumbago (Ö. Seçkin ULUĞ)

Fikir ve onerilerinizi bekliyorum. hizli iletisim icin msn adresim profilimde var.

Plumbago Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön