Bu arada Esra hanım (ekin97) bugün büyük bir tesadüf ile göndermiş olduğunuz kaktüs ve diğer bitkilere ulaştım.Biliyorsunuz sizinle kısa bir mailleşme süremiz olmuştu daha sonra siz bana göndereceğim zaman size bildiririm demiştiniz ve iletişimimiz böyle kalmıştı ben sizi sık boğaz etmemek içinde yazmamıştım.25 kasımda bitkilerimi göndermişsiniz ben küçük bir köyde yaşıyorum telefonların arada bir çekmediği

kargo şirketi günlerdir beni arıyormuşhatta bugün bitkileri geri göndereceklermiş son kez aramalarıymış.Bugün yine beni ararken eşime ulaşmışlar tesadüfte burda numaramızın son rakamı değişik görevli bile hayret etti bitkilerin gücüü dedim bende.

Hatta görevliye çekinmeden içinde çiçekler var bu kadar gün nasıl dayanırlar diye sordum.Hemen gittim merkeze görevlide büyük heyecanla hadi bakalım nasıllarmış ölmüşler mi falan diye sordu.Hemen açtık paketi şükürler olsun hepsi sağlamdı bir iki tanesinde sorun vardı.Ama size çok teşekkür ederim hemen hemen hepsini köklü bir şekilde göndermişsiniz.Ve bu arada kargo ücretinide siz ödemişsiniz beni çok mahçup ettiniz olmadı ama böyle borcum varsa ne olur söyleyin.Resimlerini çekip en kısa zamanda ekleyeceğim tekrar tekrar teşekkür ederim.