Enjektör en iyi sonucu verecek çözüm değil mi sizce de sayın
celalsungur?
Ancak muhafazasına ilişkin bir endişe var ise bir öksürük şurubu dozaj kapağı da benzer işi görecektir.
Enjektör benim aklıma bir hastanenin acil servisinde bileğime dikişler atıldıktan sonra işlemler bitince, taburcu olurken aklıma gelmişti. Sargılarla tam acil servisten çıkarken hemşireye "bir tane de plastik enjektör alabilir miyim, çiçeklere dozlama yapmak için" dediğimde hemşire hanımın şaşkınlığını görmeliydiniz, "adam ne halde neyi düşünüyor" der gibiydi şaşkın şaşkın.
Bu arada, ben sizin için bu akşam evde 2 cc enjektör ile çekip çay kaşığına boşaltıp, oranlamanın uygun olup olmadığını tecrübe ederek yarın aktarırım olur mu? Belki o kadar tereddüt de etmemek lazım. Ayrıca, azotlu
vb gübrelerin aksine, hümik asidin az bir miktar fazlasının -israftan başka- herhangi bir olumsuzluğa neden olup olmayacağına dair de bir bilgi okumadım henüz forumda.
Bu konuyu netleştirmek mümkün müdür?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur
Aslında, 2 cc'yi enjektör kullanmadan, çay kaşığıyla ayarlamaya çalışıyorum. Senin hatırın için çorba kaşığı bile kullanırım, sevgili Praecox. 
|