Hepinize iyi gunler,
Bir aylik bir bosluktan sonra, gecen sali aksami bonsai toplantisina katildim.
Sicak bir gunun aksami olmasina ragmen(36derece) guzel bir katilim ve yeni yuzler vardi. Ayak ustu, sicaktan, susuzluktan konusuldu. Herkes agaclarini bu yaz nasil kurtaracagini dusunuyordu ve dogrusu harkes icin bir sorundu.
Yerlerimize oturduk, baskanin yaptigi kisa bir konusmadan sonra Amerikadan gelen bir cd'yi izlemeye basladik bu aksamki toplantida cd izliyecektik.
Iki cam agaci uzerinde yapilan telleme calismasininda Kullanilan yontem kucuk bir ayrinti disinda bildigimiz yontemden farkli degildi. O kucuk ayrinti ise dal tellendikten sonra, dalin ice donuk tarafinadan, dala sarilmis telin, sarilmaya baslanan notasindan ve sarimin bittigi noktasindan gecirilen baska bir tel burulup, bir mengene gibi kullanilip dal daha da egiliyordu.
Sizinle paylasmak icin fotograf cektim ama cok kalitesiz ciktiklarindan paylasamadim. Bir gun bu ogrendigimi kendim uygularken fotograf cekip sizinle paylasacagim.
Bu ara uyelerin sergilemek icin getirdigi akcaagac bonsaileri sizler icin fotograf cektim.
Toplanti bittigi zaman yagmur yagiyordu. Carsamba gun hep yagmur yagdi bu gun yagmur yok ama hava soguk ve her taraf bulutluydu.
Bu yilin son ayinin sali toplantisinda bulusmak uzere hepiniz hosca kaliniz.
akcaagac1.jpg
akcaagac2.jpg
akcaagac3.jpg
akcaagac4.jpg
Akcaagaclar