Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asc1485
Sevgili ağaç severler,
Bu foruma çevre dostlarıyla güzel sohpetler yaparım diye üye oldum.Görüyorum ki gestapo çavuşu birilerinin kavgalarından başka bir şey yok.Burada herkes eşit.Kimse kimseden üstün değil.Yarışmanın siteye fotoğraf eklemek olduğu söyleniyor sizler ikide bir kural değiştiriyorsunuz.Millete çavuş edasıyla emretmekte pek hoş değil.Çevreci kişilerin daha samimi olması gerekir.Üzülerek bu satırları yazıyorum.
|
Bu yazıdan, yarışma kurallarının değişmesinden rahatsızlık duyulduğu sonucunu çıkardım..
Değişen kural, sıfır mesajlıların yarışma dışı kalacağı şeklindeki maddenin 5 mesaja yükseltilmesi.. Bu da benim haklı, altını çizerek tekrar söylüyorum
haklı eleştirim sonucu alınmış bir karar.. Bana sorarsanız az bile.. Ben aslında 50 mesaj demiştim.. Neden böyle teklif ettiğimi mi merak ettiniz ?
Bakın, ilk cümlede ne diyorsunuz ? Güzel soh
betler yapmak !! Peki nasıl olacak bu ? 1 mesaj yerine 5 mesaj kuralına tepki gösteriyorsanız, sohbeti nerede yapacağız ? TEMA üyesi bir eğitimciden öğreneceklerimizi çok gördüğünüz 5 mesaja nasıl sığdıracağız ?
Site yönetimi demokratik bir tavır sergileyip, üyelerin eleştirilerini değerlendirerek kural değişikliği yapmış.. Beni tatmin etmemiş olabilir ama gestapo çavuşluğu ile özdeşleştirilecek kadar da değil.. Benim fikirlerim öyleydi aslında.. 50 mesaj teklifimde bile "az oldu ama neyse" diyordum içimden..
Yarışmaların kurallarının eleştiriye imkan tanımayacak kadar katılaştırılmasını teklif ediyorum.. Doğa ciddiyet ister.. Nerde nasıl davranılacağını öğretir ve kurallara uyulursa, bu böyle olmalıdır..
Yarışmalar, eğer böyle tatsızlıklar çıkarmaya devam edecekse, oturup, kafamızı iki elimizin arasına alıp, şapkamız önümüzde, yarışmalar hakkında uzun uzuuuuuun düşünmeliyiz..
Yarışma, yarışma kuralları, sohbetler, tartışmalar... Bunlar fani şeyler..
Sediraltına sizi de bekleriz efendim.. Çay, kahve, sohbet, dostluk.. Biz bunları biliyoruz..
Bu arada, vakfınızdaki Bandırma'lılara da sevgilerimi iletin..