View Single Post
Eski 01-03-2006, 15:00   #100
Cihangir
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-04-2005
Alıntı:
Ben türkçe öğretmeniyim.Burda oluşmuzun temel amacı çevreye olan duyarlılığımız.Tema'da eğitmenlik yapmaktayım.Fotoğraf çekmek,okumak ve gezmek hobilerim arasında.Sizlerle beraber olmak mutluluk veriyor bana.Sizler var oldukça Bu ülke çöl olmayacak.
Öğretmenim, ilk mesajınızla 10. mesajınız arasında ne oldu da bu kadar mutsuz oldunuz acaba ? Dikkatinizi çeken ya da yanlış yorumladığınız bir sorun var ki böyle bir tepki veriyorsunuz.. Daha açık yazamaz mısınız ? Sebebini hepimiz bilelim.. Biz ne sorunların üstesinden geldik ama konuşarak, anlamaya çalışarak..

Elbette tarzınızın hoş olmadığının farkındasınızdır.. "Çevreci insanların daha samimi olması gerekir" diyorsunuz ya, daha samimi, daha ılımlı olabilirsiniz..

Yöneticilerin kararlarını ya da tavırlarını eleştirebilirsiniz, bunu en çok yapanlardan biriyim ama her zaman saygı çerçevesinde yaparım bunu..
Eğer site yönetimindeki isimleri tanıyor olsaydınız, verilen emeği takdir eder, o takdire paralel bir çerçevede yazardınız..

Ben, yarışma kurallarını son günlerde en sert eleştirenlerden biriyim.. Saygı sınırlarını aşmadım, aşmama gerek yok, aşmam da zaten.. Malina'ya ne dersem diyeyim, aslında ben ona "ablacığım" diye hitabederim..

Kızabilirsiniz, kırılabilirsiniz de... Eğer, doğa için elimizden geldiğince emek harcayıp güzel ve doğru bir şeyler yaparken, yanımızda olmak istiyorsanız, yüzümüze bakabilmeniz gerekir..

Ben, sizin gerekli olgunluğu gösterip, hatalarınız kabul edeceğinizi ve bu tatsız durumun olması gerektiği gibi tatlıya bağlanacağını düşünüyorum..

Kimse benden daha muhalif olamaz.. Buna izin veremem..

Bir de, yazılarınızda dilbilgisi kurallarını "es" geçmeyin lütfen.. Siz böyle yapınca karakedi ve tuana'ya laf söylemeye yüzümüz kalmayacak..

Sevgiler-Saygılar..

Cihangir Çevrimdışı   Başa Dön