Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bademagacı
Adınıza ağaçların dikilebilmesi için toplam 100 milyon gönüllüye ulaşmak gerekiyor. Daha çok kişiye ulaşmak için desteğinizi esirgememeniz dileğiyle..
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi M.Gürbüz
70 milyonluk Türkiyeden 100 milyon gönüllü arayıp 9 meşe dikimini bu şarta bağlaması ne kadar gerçekçi?
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Özlem
Sevgili Bademağacı, Sanıyorum siz bu kampanyayı destekliyorsunuz. Ancak, konuyu yanlış ilettiğiniz için bakın, Sayın M.Gürbüz haklı olarak ne diyor: "70 milyonluk Türkiyeden 100 milyon gönüllü arayıp 9 meşe dikimini bu şarta bağlaması ne kadar gerçekçi?"
Sayın M.Gürbüz, bu kampanyada aranan yüz milyon gönüllü değil. Yüz milyon mesajın gönderilebileceği, kişi sayısı kadar gönüllü. Her gönüllüye yirmi mesaj gönderileceğine göre, demek ki gerekli gönüllü sayısı beş milyon. Bu yanlışı düzeltmiş olalım.
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bademagacı
Bence üzerinde bu kadar durulacak bir ayrıntı değil.
|
Tartışmanın başlangıcı burası...
Gelinen nokta bu:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur
Yücel Bey,Pelin, Allah aşkına bitirelim artık bu tartışmayı, lütfen kapatalım bu konuyu. Çok sevdiğim insanların bu tarz tartışmalara girmeleri kahrediyor beni. Yücel Bey, lütfen cevap yazmayın.
|
Bunu mu demeliydiniz, yoksa "bir yanlışı düzeltmiş, Yücel Bey'e teşekkür ederiz" mi demeliydiniz?
Böyle davranmakla bademagacı iyilik değil, kötülük yapıyorsunuz. Çünkü o davranışının yanlışlığını sorgulamaya gerek görmüyor, üstüne bir de desteklediğiniz için haklılığına iyice inanıyor.
Aranan gönüllü sayısı 100.000.000 değil 5.000.000 olduğu konusu, sizin için de üzerinde durulmayacak bir ayrıntı ise, zaten konuya ben de devam etmeyeceğim. Kelime haznem bu kadar, başka türlü anlatamam