Konu: Tema
View Single Post
Eski 13-11-2007, 11:09   #11
Mucip Gürbüz
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 30-07-2007
Sayın Badem ağacı,

Ben foruma inandıklarımı yazmaktan korkmuyorum veya açılan konulara da bildiğim ve inandığım fikirlerimlede katkıda bulunmaya çalışıyorum, eğer fikirleriniz yeterli veya samimi değilse korkmalısınız, ama malina'dan değil bu fikrinizi çürütecek bilgili kişilerden korkun, ben malina'nın fırçasını yeğlerim.

Küçük bir ayrıntı olarak nitelediğiniz konuyu, bakın savunacak yerde siz bunu kişilik savaşına çevirdiniz neden Tema için " bu ne pehriz bu ne lahana turşuşu" diyemiyorsunuz, lütfen inandığınızı savunun, yanlışsanız kabul edin, doğruysanız savaşın ama kaçak güreşmeyin.

Bu site sizinle, benimle var olabilir ve bunun için kurulmuş, tek başına Malina'nın hiç bir işine de yaramaz, ama bir şey yazmış olmak için anlamsız konulara da girmemek lazım. Foruma yazmaya böyle bakarsak sorun ortadan kalkmış olacaktır.

Bir yorumunuzu da eleştirmek zorundayım, Ağaçlar net'te Türkçe'yi ön plana alıp tartışıyor ve sitenin olmazsa olmazı sayıyorsak edebiyatı da tartışabiliriz ******, sakıncası olduğu kanaatinde değilim. Hoşçakalın.

Mucip Gürbüz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön