View Single Post
Eski 12-11-2007, 11:25   #573
caretta
Ağaç Dostu

caretta's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ekin97 Mesajı Göster
merhaba Caretta,
yüzsüzlük olmaz ise ayırabileceğiniz bütün çeşitlerden istiyorum. 458, 462,464. mesajlar ile 467. mesajdaki bordo açan kaktüs, 479. mesajdaki sol alt köşedeki kaktüs nefis.
Ayrıca saksılarınıza da bayıldım, eşiniz çok zevkli..
Yalnız adres bilgimi nasıl ulaştırabileceğimi bilmiyorum, yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler...
Merhaba herkese..Cumartesi kötü bir fırtına ile beraber soğuk bir haftasonu geçirdik sayılır ..

Ekin 97 ilk mesajı Ataser yazdı ve adresini gönderdi..İlk önce izin verirsen kendisine yollayayım.Daha sonra tek tek istekleri toplayacağım.Ben birde bu işlere fazla zaman ayıramadığım için ve nasılsa zamanımız bol olduğundan sırası gelenlerle ilgileneceğim.
1- Ataser (adresin bende var , sen -diyorum artık- sanırım hepsinden istiyorsun )

Adresleri özel mesajıma gönderirseniz iyi olur...

Elimden geldiğince hepsini paylaşıma açacağım...Herkese göndereceğim için oldukça küçük parçalar olabilir bazıları, tutmazsa haberim olsun yine gönderirim..Ya da yazın gelip geçerken tatile uğrayıp kendiniz alın, hem Fethiye' de de tatil yaparsınız )

Benim gönderdiğim pakette iş adresim olacak,sizde artık gönlünüzden hangi kaktüs koparsa gönderirsiniz.Benim kaktüslerime bakıp olmayan bir tane gönderirseniz memnun olurum tabii.(Gönderenleri burada yayınlayacağım ) Göndermeyenlerin canı sağolsun...

Sırası gelen herkes paketi gelince buradan elime geçti diye mail atsın beni kargo ile kapıştırmayın lütfen.

Ekin97 , Ben genelde seramik kaplar ve saksılar sevdiğimden kaktüsleri onlara koyuyorum.Çoğu evde zarar gören kupalar ile değişik objelerdir.Bazılarını da özel olarak aldım.Sandık fikri eşime aittir.Kaktüsler ve çiçekler benim .Yine de kendisine ileteceğim düşüncenizi

Adresleri özelime istekleri de buraya yazın hadi bekliyorum

caretta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön