View Single Post
Eski 28-02-2006, 00:56   #76
metince
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-02-2006
işletme müdürlükleri bu konuda pek duyarlı değilller çayıralan orman işletme şefliği ile yer için bir görüşmemiz oldu bizi pek sıcak karşılamadı programımızda böyle bir çalışma yok diyerek geçiştirdi. Toprağın killi yapıya sahip olduğu söylendi .iklim karasal iklim bütün bu özelliklerini düşünerek karaçam olsun dedik. yalnız dikeceğimiz alanın korunması için dikenli tel içine alınması gerekiyor .
Bu sorunu çözmeye çalışıyoruz umarım bir aksilik olmazsa mart sonu gibi bu iş olacak.Burda bizim için birinci öncelik orman sevgisinin çocuklarımızda kazanım olarak sağlanması ve anadolunun bozkırlarında bir sevgi ormanının yeşermesi.
yılmaz ve malina arkadaşlar sizlere ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.Bir hikaye vardır bilirsiniz.binlerce deniz nası sahile vurmuş ve bir adam bunları denize atmaya çalışmaktadır.Ordan geçenler bunu meraklı gözlerle izlerken delimidir diye düşünüyorlarmış.Sonra birisi soruyor beyefendi burda binlerce deniz anası var siz boşuna uğraşıyorsunuz demiş
Adam kendisine sorutyu sorana bakmış ve elindeki deniz anasının denzie bırakmış.
-BAK BU KURTULDU DEMİŞ
Biliyorum belki beklediğim ilgiyi bulamayacağım ,çeşitli beklemediğim ummadığım güçlüklerle karşılaşacağım ama arkadaşlarım ve ben birkişiyi dahi orman sevdalısı yapabilirsek orman sevgisini bir kişinin gönlünde yeşertebilirsek işte o zaman diyeceğiz
-BAK BU ORMANI SEVİYOR VE KORUYOR DİYECEĞİZ
Her şeye rağmen sizlere teşekkür ediyorum çünkü biliyorum ki sizlerde en az benim kadar bu işe gönül vermişsinizdir.Yaptığınız siteden bu anlaşılıyor.yılmak pes etmek yok.

metince Çevrimdışı   Başa Dön