View Single Post
Eski 10-11-2007, 02:52   #94
yuppo
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 29-09-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 7
merhaba ben ankara unıversıtesı peyzaj mımarlıgı 2. sınıfta okuyorum.benım bu konuda bır cok fıkrım var ve hocalarım da onayladı.bunun deneyını horoz ıbıgı ve aslan agzı ıle yaptım sonuc ıyı ıdı.tabı bakımlarını hıc aksatmadım.


sız hangı cıcegı ıstıyorsanız ınternetten bakım kurallarını okuyarak rahatlıkla saksınızı dızayn edebılırsınız.hangısının nasıl toprak ıstedıgını de bulabılırsınız.mumkun oldukca aynı toprak ısteklı olanları secın kı bıtkıler bırbırlerıne zarar vermesınler.
yalnız gubrelemeyı unutmayın bazı bıtkıler ıcın gubreleme sorun cıkarır.

arap sacını fazla kullanmayın dıger bıtkılere zarar verır.hedera helıxler,yucca(hancer cıcegı),fıcus elastıca(kaucuk) gıbı kalın govdelı ve alttan surgun fazla vermeyen bıtkılerın govdesınde sarılıcı olarak kullanılabılır.

cam guzellerı ıle petunyalar cok guzel ve uyumlu cıfttırler.

dızayn ederken ve seyrederken zevklı vakıtler

yuppo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön