View Single Post
Eski 10-11-2007, 00:35   #53
liliz
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 09-10-2007
benim babamda evimizin giris kismina yagmurdan korunan bir yere yuva yaptirdi 3 odali . Yaklasik 16 yildir kumrularimiz gelir bizi 16 yildir yalniz birakmiyorlar. Annemin hersene kumru torunlari oluyor .

benim cok kötü bir anim var ve ben bunu asla unutamiyorum. Bundan yaklasik 10 sene önce kardesim ve ben evde yalniz oturuyorduk . Annemler akrabamiza aksam cayina gitmislerdi. Birden cama kumru carpmaya basladi kardesim ve ben korktuk babami cagirdik hemen geldi. meger sansar kokuyu almis yavrulara gelmis annenin cirpinisini , bizden yardim isteyisini görseydiniz insan gibi hareket ediyordu. Sansar yuvanin icindeydi tirmandigi yeri görseniz hayret edersiniz genis silindir demirden bir sütün ona tirmanmis. Daha sonra babam sopa ile sansari kacirmayi basardi ama malesef yavrularimizi kaybetmistik. . Birde kumrular eger alisirsa sizi görünce sanki konusur gibi ses cikariyorlar ve hic kacmiyorlar. Sansar olayindan sonra bile sanirim bizim yardim ettigimizi anladi ve yuvalarini terk etmediler hala her sene geliyorlarmis.

liliz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön