View Single Post
Eski 05-11-2007, 22:18   #592
Yücel Özlem
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytuni Mesajı Göster
Herkese güzel bir sonbahar dilerim.

Gaziantep doğumluyum, yaşamımın çoğunluğunu, şu ana kadar, Fransa'da geçirdim, şu anda İstanbul'da yaşıyorum, çalışıyorum.
Düzgün Türkçe yazılması konusundaki uyarınıza katılıyorum, Türkçe'yi sadece ilkokulda üç sene okudum, olası hatalarımdan dolayı şimdiden af buyurmanızı rica ederim.

Mimarım, sualtı dalış eğitmeniyim, beş senedir çello dersi alıp eğitim aldığım kurumun orkestrasında çalıyorum, altı yaşında Derya Erik isminde bir oğlum var (şaka değil!)

Fıstık ağacının kokusu, dokusu ve renkleri benim için çocukluğumdan kalan en yoğun anı dır. Atatürk Arboretumunda dolaşıp ağaçları gözlemlemek bana huzur verir.

Bir kaç sene önce Bozcaada'dan bir arazi aldım ve yakın bir proje olarak orada Zeytin ağaçları dikmeyi planlıyorum. Şu anda aldığım kitaplardan internetten ve bu işi yapan arkadaşlardan bilgiler topluyorum. Hata yapmamı önleyebilecek her türlü bilgi için şimdiden teşekkür ederim.

Sitenizde henüz çok az istediğim konuda okuma fırsatım oldu, 'yoğun iş temposu' sebebi ile. Daha önce konuşulmuş konularla ilgili kimsenin vaktini almak istemem. Okumalar için bana biraz zaman tanırsanız sevinirim.

İlerleyen haftalarda yeniden görüşmek üzere.
Selamlar.
Sanıyorum, bu güne kadar okuduğum en güzel tanışma yazısı.

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön