View Single Post
Eski 04-11-2007, 13:20   #267
Ali H. ALI
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Sgorunus selamlar, Yarismaya kattiginiz agaclariniz hakkinda simdi yazmasam. yarisma sonuclandigi zaman katilan agaclar icin olumlu ve olumsuz elestiriler yazacagiz. O zaman yapilan elestiriler icerisinde istedigin cevaplari bulamazsaniz ben bu sorularinizi yanitlarim.

Mavi akasyanizi koku kalinlasmasi icin yere diktiginizi soyluyorsunuz ve kontrol etmekte zorlaniyorsunuz. Nesinini kontrol etmekte zorlandiginizi belirtmediniz.
Nazli buyuyor derken neyi anlatmak istediniz yavas mi buyuyor?
Agacinizi soyle bir bakiniz zaten o size hangi buyuklukte bir bonsai olmak istedigini fisildaycaktir siz de ona gore hareket edersiniz. Agaciniza iyice alici gozle baktiktan sonra hangi tarz ve hangi boyda bir bonsai olabilecegini gorebilirsiniz. Takildiginiz yerlerde ise bizler hep yaninizda olacagiz.

Keske yarismaya daha fazla katim olsaydi da beni oylamada bundan fazla zorlasaydi, Ikinci bonsai yarismasinin cok katilimli olacagina inaniyorum.

Senin ve sayin Parlagin belirtigi gibi Turkiyedeki bonsai atesini dusundugunuz gibi ben yakmadim. o ates yaniyordu ben sadece diger arkadaslarim gibi bu atese biraz ufledim ki sanirim bunu hepiniz sirasi geldikce yapacaksiniz ve Turkiyede, yureklerde yanan bonsai sevdasi hic sonmiyecek.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön