View Single Post
Eski 31-10-2007, 12:02   #440
caretta
Ağaç Dostu

caretta's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2007
Kaktüsler

Merhaba, benim aslında çok ilgilenemediğim ama sevdiğim ve yaz-kış bahçede duran kaktüslerim.
İsimlerini bilmiyorum yani latincelerini ama halk dilinde birkaçının adını biliyorum.Şimdilik küçükler çünkü bazılarını eski bahçemden kopartıp getirdim ama paylaşılacak kadar olduğunda paylaşabilirim sizlerle.
Birde okudum yazdıklarınızı , ben bunların bazılarını günlerce toprağın dışında bıraktım hiçbirşey olmadı.Eski bahçemde daha büyük kaktüslerim vardı ama onları bıraktım çünkü yanından geçerken dar alanlarda yaralayıcı oluyorlar.Yine de resimlerini bulursam koyacağım foruma, gidip isteyebilirim beğendiklerinizi sizin için eski komşumdan
Büyük saksıda olanları bu eve taşındığımda görüp, küçük bir parça koparabilirmiyim diye istediğim çok sevdiğimiz bir ablamız bize meraklıyız diye hepsini hediye etti
Hemen şu ara ilgilenemeyeceğimden gönderme işine şimdilik söz vermiyorum ama yeni düzenleme yapacak ilk fırsatı bulup fazla olanlarını ve ayrılabilecekleri belirleyip sizlere sunacağım söz.
Siz olmayanların listesini çıkarın ve bekleyin.Bizde daha havalar bozmadığından işten zaman ayıramıyorum bu işlere...
Bu arada gerçekten çok güzel duruyorlar Esen sizin kaktüsleriniz...

Eklenen Resimler

Düzenleyen caretta : 31-10-2007 saat 13:22 Neden: resim yanlışlığı
caretta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön