Çok güzel bir gün geçirdik arkadaşlar. Öncelikle davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
Yolava Ekibine teşekkür ederiz, davetimizi kırmayıp geldikleri için...
Bizi hiç yalnız bırakmayan Güler hanıma teşekkür ederiz....
Toplantı saat 12.00 civarlarında başladı. Yeni gelen arkadaşlar ile tanışıldı. Uzun süredir görmediğimiz üyemiz Sevelim ile hasret giderdik

. Sitedeki sorunlar ve şikayetler konuşulup tartışıldı. Sevelimin getirdiği tohumlar ve Sinan Beyin getirdiği melisa çelikleri dağıtıldı. Tohumlar ve çelikler için arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz
Bur-Cu büfedeki sohbet faslından sonra Botanik park gezildi. Ağaçların sonbahardaki renk cümbüşüne tanık olundu. Selahattin Hocam bilmediğimiz ağaçları tanıttı.
Botanik parkı gezerken bazı arkadaşlarımız ile Bursada bir Bonsai Atölye Çalışması yapmaya karar verdik. Bu konu üzerinde çalışacağız....
Botanik parktan sonra, bazı üyelerimizin ayrılması gerekti onları yolcu ettik.
Kalan sağlar ile fuara gittik

. Fuardaki bir sohbet faslından sonra fuarı gezdik. Ufak tefek alışverişler yaptık.
Saat 17.00 gibi toplantıyı bitirdik.
Bizi kırmayıp toplantımıza gelen bütün arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederim. İleri ki toplantılarda bizi yalnız bırakmayacaklarını ümit ediyorum
Toplantıya Katılanlar:
1) Selahattin Yılmaz
2) Sevelim
3) Bülent16
4) Güler
5) Todor
6) Sinan
7) Sinaninci1
8) Kudret
9) Uzman16
10) Hedera
11) Badem Ağacı
12) Maycan Bahçe
13) Celal Sungur ve Eşi
14) LuLuDia
15) Drmiyevic
16) İargin
17) Ekalafat
18) Sebahattin Sargın
Fotoğrafları Hedaranın fotoğraf makinesi ile çetim bende kalıcaktı fotoğrafları yayınlamak için. Fakat onda unuttum

. Yarın alıp yayınlıyacağım, fotoğraf yayınlıyacak arkadaşlar galeride açılacak bölümde yayınlasınlar lütfen fotoğraflarını....
Sevgiler