Siz galiba düzgün takip etmiyorsunuz veya öfkeniz sağduyunuzu yendi. Bundan önceki mesajımda cümlenizi olduğu gibi alıp da yorum yapmıştım. Siz yine de lafı çeviriyorsunuz. Her seferinde tüm mesajlarınızı yeniden mi yazayım.
Ne dediğiniz ortada. Siz memecik için sofralık olarak düşük kaliteli dediğinizden dolayı bu kadar saattir laf anlatıyorum. Boşuna mı sofralık zeytin kriterlerini verdim o kadar?...
Bu söz konusu çeşit tavsiyesi üreticiye yağlık seçimi için yapılmıştı. Sizse araya girip sofralık içinse tavsiye etmem ediniz.
Zaten sofralık tavsiyesi değildi, ama ürün yağlık olarak değerlendirilmek dışında yüksek kaliteli bir sofralıktır da. Dediğiniz gibi olmadığını anlatmak için, okuyanın aklı karışmasın diye bilgiler verip duruyorum, ola ki size inanan çıkar.
"Güzel bir zeytin yağlık olarak önerilmiş, sofralık kalitesi de yüksekmiş, yöreye de tam uygunmuş" diye bilgilenecekken birden sizin tavsiyeniz ile karşılaşmasın.
Bu arada haddinizi bilip illere göre zeytin seçimini uzmanlara bırakmanıza memnun oldum.
Üretim teknik bilgileri yerine konunuz olan zeytin işleme teknikleri hakkında üyelerimizi bilgilendirmeniz yerinde olur. Bu konuda vereceğiniz bilgileri merakla takip edeceğiz.
|