View Single Post
Eski 26-10-2007, 17:15   #45
caretta
Ağaç Dostu

caretta's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi senpai Mesajı Göster
Herkese merhaba,

uzun zamandir meyve cekirdeklerini biriktiriyorum. Cekirdekleri biriktirmeye Tema'nin Manisa'da baslattigi bir organizasyon hakkinda mail aldigim anda basladim. Cekirdekler su an kuru bir halde ekilmeyi bekliyorlar. Ancak bu cekirdekleri nasil ekecegim hakkinda en ufak bir bilgiye sahip degilim. (Bu konuda internette arama yaptim ve bu sayede bu siteyle tanistim, yarim saattir uyelik islemleri ile ugrasiyorum. )

Konu ile ilgili -varsa- bilgi ve deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Tesekkurlerimle...
Bizde Fethiye Mavi Kuş Derneği olarak Dr.Fahrettin Bey'den alınan izinle iki aydır bu kampanyayı derneğimiz adına yürütüyoruz.Hatta bu civardan gelen istekleri sağolsun bize yönlendirdi Buradan tekrar kendisine teşekkür ederim destekleri için.
Yukarıdaki yazılardan özellikle Madost 'u okuyunca bizim ne kadar az çekirdek topladığımızı farkettim birden.Bizim kampanyamız hala devam ediyor.Hem zeytin çekirdeği ya da değişik ağaç tohumları da atabiliyoruz.Eğer bizim kampanyamıza destek olmak isterseniz bulunduğunuz yerdeki Kamil Koç temsilciliğine gidip çekirdekleri ücretsiz olarak Fethiye Kamil Koç'a gönderebilirsiniz. Mavi Kuş için derseniz ve üzerine adınızı yazarsanız sitemizde yayınlamak isteriz. Bu konuda bilgi için : www.mavikus.org

caretta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön