Sayın Ortanca,
Karıncalarla 2. grub Peru dan döndüler ama izlenimleri ne oldu bilmiyorum. Ama lokal acentaları çok iyiydi ve değiştirmediler. Bizimle aynı rotayı yaptılar. Memnun geleceklerine eminim. Venezuella ya daha önce bir kez gittiler ve oradaki lokal acenta çok perişan etmiş ve zorluk çekmişler diye biliyorum. Venezuella daki lokal acentayı değiştirdiler. bu nasıl çıkacak bilmiyorum. Vietnam kamboçya programı çok iyi biz bu sene aralıkta gitmek istedik ama kısmet olmadı. Fiyat performans ilişkisi iyi gözüküyor. Ocak ta bizde gitmek istiyoruz ama durum neler gösterecek bakalım. Bu arada aralıkta dönen ekip arasında küba ya beraber gittiğimiz arkadaşlar var. Onlardan aralık ayı Vietnam Kamboçya izlenimlerini alarak gitmeyi planlıyoruz. Sonuçta Karıncalarla Küba ve Peru garantili gezi zevki verecektir. Küba yorgunluk ama herşey mükemmel, Peru ÇOOOOOK yorgunluk ama herşey mükemmel derim. Vietnam Kamboçya kağıt üzerinde çok iyi, fiyatı çok iyi ama yeni destinasyon (şanslıyız bizden önce gidecekler var). Venezuella ? Şansa ne çıkarsa !!!
Yine de gezme planları bile insanı mutlu ediyor değil mi ? Gezekalın. Dr Umit Kuru
|