Ümit Bey;
Bizim bir gezi grubumuz var . Bazen 3-5 kişi , bazen 12-15 kişi oluyoruz ve genellikle yarıyıl tatillerinde geziye çıkıyoruz . Geçen kış 3 kişi Hindistan (kuzeyi) ve Nepal'e gittik . Grup ikiye bölünde aslında . 5 kişi de ayrı bir turla gitti . Bizim 3 kişilik grubumuz ben, arkadaşım ve 10 yaşındaki oğlumdan oluşuyordu . Bir de rehber ayarladık .Ancak kaldığımız yerler otel yerine hostel bile olsa normal bir tur ücretine geldi .
İlle de lüks demiyorum ama kaliteli otelleri seviyorum .Çocukla daha rahat oluyor . Ancak en büyük keyfi kaybolduğum zamanlarda alıyorum . Vietnam ve Kamboçya benim gezi listemde de var . Asya , hele Afrika daha cazip geliyor . Eğer reenkarnasyon gerçekten varsa , sanırım ben önceki hayatımda Afrika'da yaşadım . Ama Kuzey Afrika değil , Afrikanın tam göbeğinde . Tanzanya ve Uganda'yı araştırıyorum . Tanzanya'da bir arkadaşım var , turları ayarlayacak ama çok gezmek için çok para gerekiyor . Avrupa ülkeleri için farketmese de Asya ve Afrika için güvenliği de düşünmek gerekiyor .(Hele bayansanız ve yanınızda küçük bir çocuk varsa) Güvenlik için de iyi bir tur şirketini tercih etmek zorunda kalıyorum .
Babanızın onaylamadığı ülkelere geziler planlar ve grup arkadaşı ararsanız , ben , oğlum ve arkadaşım sizlere katılabiliriz .
İyi gezmeler....
|