Sayın melekkoc,
Verdiğiniz tahmini ilave rakamın, 30 m2 civarında bir evin kaba olarak inşaasında telaffuz edilen 13.500,00 ytl. ye ilavesi ile 21.000,00 ytl. gibi bir miktara ulaşılmakta nihai maliyet hususunda ( ki bu rakamlar sayın ekalafatın hem kaba için hemde anahtar teslimi için verdiği rakamlarla da uyum gösterdi).
Anlaşılan şu ki; ruhsat masrafı olmadan 30 m2 civarı bir ağaç ev anahtar teslimi bir firmaya yaptırılmak istenirse 22.500,00 ytl. yi gözden kesin çıkarmak lazım.
Ben ağaç ev konusunda gereksinim duyduğum bilgilerin çoğuna ulaşmış oldum sayenizde.
Şimdi, 2 göz oda,bir banyodan ibaret olarak tasavvur ettiğim ve çok büyük olmayacak tek katlı bu evi, tamamı ile taştan yığma olarak yapar isem ne kadar harcama gerekecek onun araştırmasına geçeceğim. Bu ev tamamen köy evi olarak inşa edilsin istiyorum. Yani oturma odası denebilecek odada ocak olacak, yer döşemeleri becerebilirsem mozaik olacak, bunun gibi şeyler hayal etmekteyim. Belki bu konuda da sitede bana bilgi verebilecek arkadaşlar olacaktır.
Saygılarımla.
Hoşçakalın.
Düzenleyen hosseda : 20-10-2007 saat 11:05
|