View Single Post
Eski 19-10-2007, 21:40   #1502
hoyadag
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-06-2007
Arkadaşlar mumçiçeği başlığına kendisini tanıttım. Şimdi konuyla alakalı olduğundan sizlere de Gülay ablamı tanıştırmak istiyorum,

Kendisi de benim gibi uçak elektronik teknisyeni olarak görev yapıyor. Aynı atelyede çalışıyoruz ancak farklı vardiyalarda bulunduğumuzdan yakinen tanışmıyorduk. Ta ki ağaçlar.net bizi biraraya getirene kadar(Teşekkürler ağaçlar.net)

Kendisi sitemizin bir üyesi imiş ancak bunu yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Haberler bununla da sınırlı değil, aynı zamanda bir bahçeye ve bahçede de(Ah bir bahçem olsa birgün) bazılarımız için hayal olan bitkilere sahip olduğunu da öğrenmiş bulunmaktayım.

Mumçiçeğinin yanında, kendisinin usta bir Selluka yetiştiricisi olduğunu öğrendim. Kendisine bu forumun ilk sayfasındaki selluka fotoğraflarını gösterdiğimde, "İşte tam olarak bendeki bitki bu" dediğinde benim halimi bir görmeliydiniz. Bir de tohumu çimlendirmek için ne gibi işlemler yaptığını sordum. "Hiç" dedi, "sadece ıslak pamuğa koyuyorum".

Şimdi gelelim esas mevzuya, Sellukasında birçok tohum bulunuyormuş. Kendisi seve seve sizinle paylaşacağını söyledi. Ah ah, yetiştirebileceğim bir ortamım olsa çoktan aranıza katılırdım ama malesef. Belki ileride.

Kendisinden sizin adınıza bu konudaki tecrübelerini ve sellukasından fotoğraflar rica ediyorum. Kendisine tekrar aramıza hoşgeldiniz diyor, ve selamlarımı iletiyorum.

Bunu mumçiçeği kardeşliğinden size bir hediye olarak kabul ediniz.

Tüm Selluka kardeşlerine selam ve sevgilerimi iletiyorum.

hoyadag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön